BFGOODRICH ACTIVAN 195/65 R16C C 104/102R

Kiváló versenyző

A BFGoodrich Activan révén a versenyek során szerzett tapasztalat a hivatásos gépjárművezetőknek is a rendelkezésére áll. A versenykörülmények és szélsőséges időjárási viszonyok mellett kifejlesztett abroncs tökéletes úttartást garantál száraz és nedves úton, továbbá kivételes tartósság és optimális megbízhatóság jellemzi.

Optimális választás

Tökéletes úttartás száraz és nedves úton. Kivételes tartósság és optimális megbízhatóság.

BfGoodrich
410011
195/65 R16C 104/102R C
C2
D
B
AC
72

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BFGOODRICH

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

Ár:
61.000 Ft
48.031 Ft + ÁFA